Friss, ropogós és étvágygerjesztő sütőipari termékek,
melyek már az első ránézésre megnyerőek megjelenésükben és ízüket tekintve is.
Ez a Princess pékség titka, amellyel milliónyi vásárló szívét nyertük már meg 1994 óta.

A PRINCESS sütőipari termékekkel domináns piaci szereplővé vált az eredeti ötletgazda, az ISAR 2000 Kft. az elmúlt évtizedben.

A cég első osztályú termékei megfelelnek az európai uniós szabványoknak (HACCP és IFS),a szigorú technológiai követelmények betartásának folyamatos monitorozásával garantálja a cég, hogy a partnerek minden alkalommal magas minőségű terméket kapnak.

Jelenleg a cég 18 saját működtetésű PRINCESS pékséget üzemeltet , melyek mindegyike a budapesti földalatti metró állomásokon található. Néhány éve szállít a cég mélyhűtött és félig sült termékeket benzinkutak (MOL, OMV, Shell, Agip, Lukoil) üzleteibe.


A termékek népszerűségének bizonyítékai a folyamatosan bővülő értékesítési lehetőségek, hogy a vevőkörünkbe tartoznak egész élelmiszerbolt láncok, 5 csillagos szállodák, valamint más, független pékségek, üzletek, kávéházak, és éttermek.

A PRINCESS egy nemzetközi cég, amelynek partnerei a közép-európai régióban dolgoznak. 2000-ben jelent meg először a pékségekben a prágai metró állomásokon, majd Romániában, ahol a népszerű csemegék jelenleg is az OMV és a MOL benzinkutaknál kaphatóak.
A román fővárosban, Bukarestben, PRINCESS termékek jelenleg a földalatti metró állomásokon és gyorsan növekvő számú pékségekben találhatóak.

Horvátország és Szerbia 2006 óta gyorsan fejlődő partnerünk.


Az elkövetkező 5 évben tervezzük meghódítani a lengyel és az ukrán piacot.

A PRINCESS folyamatosan keres új piacot, és szélesíti termékskáláját.

2008-ban dobtuk piacra otthoni fogyasztásra szánt finomságainkat. 2009 második felében vezettük be a readymade fagyasztott süteményeket a nemzeti és a nemzetközi piacon a kiskereskedelmi láncokban és a vendéglátóegységekben.

Fejleszteni kívánunk saját receptű, friss szendvicsek bevezetésével, és PRINCESS márkájú őrölt kávé forgalmazással.

Nyitottak vagyunk az újításokra és nem ismerünk határokat álmaink és a magas minőség elérésében.