A Princess alkalmazza a HACCP-rendszert, amely egy nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerbiztonság garantálására, a lehetséges veszélyek meghatározására, kiértékelésére és kezelésére.

Az EU és a HACCP-követelmények szerint a termékszállítás speciális mélyfagyasztó teherautókkal történhet előre meghatározott formában. Beszállítóink hetente többször látogatnak el partnereinkhez, ezáltal kínálva lehetőséget a megrendelések gyors teljesítésére. 5 munkanapon belül kicserélünk bármely olyan terméket, amely a szállítás során megsérült, vagy a sütés során tönkrement.
A belföldi szállítást cégünk saját maga intézi, míg külföldön áruforgalmazó ügynökségünk terjeszti a termékeket.


Cégünk műholdas járműkövető rendszer hozott létre, ez egy újonnan kifejlesztett védelmi funkció, mely számos célt szolgál. A rendszer a GPS helymeghatározó rendszer alapján működik . Autóinkat a jármű helyzetének meghatározására alkalmas mobil egységekkel szereltük fel, ezáltal az ügyfélszolgálat rugalmasabbá vált.

Ez a rendszer alkalmas mérési eszköze a termék tárolási hőmérséklete folyamatos ellenőrzésének, ez azt biztosítja, hogy a termék az előírt hőmérsékleten kerül partnereinkhez. Ezeket az információkat feldolgozzuk és az esetleges problémákat képzett szakembereink megoldják.


Regionális képviselőink bevonásával segítünk ügyfeleinknek és alkalmazottaiknak, hogy megtanulják a "Princess" termékek előállításának mechanizmusát, valamint a sütőipari berendezések működésének professzionális elsajátítását. Szervezünk magas színvonalú szakmai továbbképzéseket, tréningeket, termékbemutatókat és kóstoltatásokat, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológiai utasításokat és értékesítési feltételeket.

A "Princess" termékeket -18°C és -21°C-on szállítjuk terméktípusonként külön kartondobozba csomagolva megrendelőinknek, ahol partnereink, vagy alkalmazottaik végzik a kelesztést és kiolvasztást, valamint a végső sütést követő díszítést attól függően, hogy milyen típusú a termék. Igy frissen sütött termékek kerülnek a pékség kirakatába.